CHI Body & Mind

Over CHI
Body & Mind

Welkom bij CHI
Body & Mind

CHI, Body & Mind is een bijzondere wellness en beautysalon. Naast dat klanten bij mij een beauty of wellness behandeling nemen om te ontspannen, kunnen mensen ook bij mij terecht voor life coaching sessies. Daarnaast kunnen ze ook kiezen voor beide tegelijkertijd. Mijn doel is om mensen te laten stralen van binnen en van buiten. Door het unieke samensmelten van lichaam en geest tijdens een behandeling, zorg ik ervoor dat mensen stralend de deur uit gaan.

‘’CHI, Body & Mind zorgt ervoor dat mensen zowel fysiek als mentaal gelukkiger door het leven gaan. Dit doe ik door mensen zowel schoonheidsbehandelingen, ontspanningsbehandelingen en coaching gesprekken aan te bieden, zodat mensen zowel van binnen als van buiten volledig kunnen ontspannen.’’

 

Over mij

Mijn naam is Kristel Souilljee en ik ben geboren in Deventer. Op mijn 26ste ben ik verhuisd naar Rijswijk in zuid holland waar ik tot nu toe woonachtig ben.

Wellness- en beautybehandelingen

Als kind was ik al bezig met mijn huid en manieren om er net iets verzorgder uit te zien. Ik had altijd veel last van acne en na jarenlang gevecht hiermee, is het eindelijk zo goed als weg. Ik kwam erachter dat voeding, goede verzorging en een goede balans in je leven een goed effect heeft
op het lichaam en ook de huid. Zo is mijn passie voor het menselijke lichaam begonnen. Je voelt je zoveel beter als je huid en lichaam in balans is. Ik vind het fijn om mensen te laten ontspannen. “Wanneer je van buiten straalt, straal je ook van binnen!”

Lifecoach

Rond 2019 kwam ik in een fase in mijn leven waarin ik besefte dat ik niet echt gelukkig was. Ik werd bewust van bepaalde terugkerende patronen in mijn leven en ging ik werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit zorgde voor meer balans en een voldaan gevoel in mijn leven. Uiteindelijk behaalde ik ook daadwerkelijk de gestelde doelen in mijn leven. Door het lezen van veel boeken en het volgen van cursussen kreeg ik een passie voor psychologie en de menselijke zoektocht naar geluk. Nu wil ik heel graag andere mensen helpen om ook vooruit te komen in het leven en gelukkiger te worden. Vandaar dat mijn interesse viel voor het vak Lifecoach, waarvoor ik vervolgens ook het diploma behaald heb. “Het is geweldig als je andere mensen kan helpen hun doelen te bereiken!”

 

 

recensies

Wat Klanten Zeggen

CHI, body & mind

"Beauty is in the heart of the beholder"

CHI Coaching

Ook werken aan je binnenkant?