CHI Behandeling

Gezichts-behandeling

Gezichtsbehandeling

De 5 voordelen van een gezichtsbehandeling:

  • Een reinigende gezichtsbehandeling helpt jouw huid om bepaalde gifstoffen en vuil van het dagelijkse leven van het gezicht te verwijderen.
  • Een gezichtsbehandeling kan helpen in het verouderingsproces, het kan het helpen vertragen en diepere rimpels voorkomen.
  • Jezelf trakteren op een gezichtsbehandeling zal je humeur een boost geven en werkt stressverlagend.
  • Een professionele behandeling is veel uitgebreider dan je dagelijkse thuis verzorging. Jouw huid wordt dieper gereinigd en behandeld met producten die hoog gedoseerde werkstoffen bevatten. Zo komt je huid in topconditie.
  • Onzeker over de huid op je gezicht? Een goed uitziende huid zorgt voor meer zelfvertrouwen. Een gezichtsbehandeling zorgt voor een gezonde huid die er ook beter uitziet.

Speciaal op jou afgestemde behandelingen

Gezichtsbehandelingen zijn bedoeld om je gezicht grondig te reinigen en de conditie van jouw huid te verbeteren. Het helpt om vroegtijdig rimpels tegen te gaan en het geeft je huid een stralende tint. Uiteraard werkt een gezichsbehandeling ook erg ontspannend en stressverlagend. Je hebt maar één huid en daar moet je zuinig mee omgaan. Dit geldt zowel voor dames als voor heren. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste voor een gezichtsbehandeling.

Extra’s

Harsen gelaat  10,-
Wenkbrauwen verven 7,50
Wimpers verven 7,50
Ultrasound behandeling in een behandeling 20,-
Ultrasound behandeling los 30,-

Productbeschrijving

Yellow Rose

CHI, Body & Mind maakt gebruik van de producten van Yellow Rose.
In 1965 is de Griekse Pachopos familie begonnen met het produceren van cosmetica voor de professionele huidverzorging en slechts een paar jaar later introduceerden zij met succes het professionele cosmeticamerk Yellow Rose. Door de jaren heen hebben zij onder deze naam huidverzorgingsproducten ontwikkeld, die zowel op inoovatie als respect voor de familietraditie zijn gebaseerd. Tegenwoordig is Yellow Rose een bloeiend bedrijf dat nog steeds door de Griekse familie wordt beheerd.

Alle producten zijn samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde natuurlijke grondstoffen in combinatie met de recentste ontwikkelingen van de cosmetische wetenschap. De prioriteit van het bedrijf is om cosmetica te produceren die veilig en effectief is in het gebruik en daarnaast voldoet aan de eisen die schoonheidsspecialisten stellen aan een product.

De professionele cosmetica van Yellow Rose wordt geproduceerd volgens de G.M.P. en G.L.P. kwaliteitsnormen en is IOS 9001 gecertificeerd. Als onderdeel van het totale kwaliteitsbeheer worden zowel op grondstoffen als op eindproducten voortdurend controles toegepast. De productie vindt plaats in het eigen bedrijf ( 1800 m2 ), dat gelegen is in een buitenwijk van Athene.

Alle producten zijn dierproefvrij en zuiver plantaardig.

 
 

recensies

Wat Klanten Zeggen

CHI, body & mind

"Beauty is in the heart of the beholder"

CHI Coaching

Ook werken aan je binnenkant?